Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΚΕΝΤΡΙ

Σύνδεσμος: ΚΕΝΤΡΙ
 

   

  Περιγραφή:  
Το ΚΕΝΤΡΙ είναι ένα ιστολόγιο που αντιμετωπίζει τα θέματα της καθημερινότητας, της πολιτικής, της οικονομίας, με κριτική ματιά και πολλές φορές με χιούμορ. Επειδή η έδρα του είναι η Άρτα, έχει πολλές αναφορές στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Ελλάδα γενικότερα, χωρίς να ξεχνάει να ασχοληθεί και με την κεντρική σκηνή.
Δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2009, είναι σταθερά στην πρώτη 100άδα του sync, έχει αυτή τη στιγμή 14500 επισκέπτες το μήνα και συνεχώς αυξάνονται και απευθύνεται σε ανθρώπους που σκέφτονται και δεν μασάνε ...κουτόχορτο, με ελεύθερα μυαλά που δεν κρύβονται πίσω από την σοβαροφάνεια.
Το σύνθημά του είναι και το έχει και στην προμετωπίδα του: "Όταν τα πάντα μοιάζουν ακίνητα, τότε χρειάζεται το κεντρί για να δώσει ώθηση, ορμή, κίνηση και δράση... Οι μηχανισμοί κολλάνε, τα γρανάζια τους στέκουν σκουριασμένα. Εκεί που οι άλλοι λαδώνουν, εσείς μην διστάσετε να κεντρίσετε!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε διαφημίσεις στο blog σας

Δωρεάν Καταχώρηση blog. Δ
ωρεάν καταχώρηση site και ιστοσελίδας.
Όλα τα Ελληνικά blogs είναι εδώ. Καταχώρησε δωρεάν το δικό σου blog.
Βρες όλα τα ελληνικά blogs, καθώς και blogs μαγειρικης, blogs ενημέρωσης , blogs ομορφιας, blogs μοδας , blogs ειδησεων, blogs Ελλάδα , blogs sites , blogs blogspots , blogs εβρου , blogs wordpress
κουίζ προσωπικότητας