Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Www.E-Sxeseis.tk (Ο καλύτερος οδηγός σχέσεων)

Σύνδεσμος : Www.E-Sxeseis.tk (Ο καλύτερος οδηγός σχέσεων)


Περιγραφή :
Το φόρουμ αυτό έχει ως σκοπό να βοηθήσει, συμβουλέψει καθώς και να διασκεδάσει τους χρήστες του. Καθένας μπορεί να μας γράψει την ιστορία του(ερωτική απογοήτευση, απιστία)αλλά και άλλα θέματα που τον απασχολούν και να αφήσει τους χρήστες μας να τον συμβουλεύσουν! Μπορεί επίσης να διαβάσει ανέκδοτα και ποιήματα και να περάσει ευχάριστα την ώρα του!

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα...Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ τον προβληματισμό μου
Το πρόβλημά μου είναι το εξής απλό : Παρ ότι είμαι 20 ετών, δεν έχω καθόλου ερωτικές εμπειρίες. Και δεν εννοώ μόνο το sex...καθόλου εξοικίωση όμως. Το λόγο δεν το γνωρίζω, πάντως δεν είναι η εμφάνιση, κάθε άλλο. Ανεξήγητο άγχος ίσως. Το θέμα είναι πως έχω γνωρίσει μια κοπέλα με την οποία από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Με τη συμπεριφορά μου την έχω χάσει. Είναι λογικό πως αφού δεν εκδήλωσα τα αισθήματα μου, με αναμενόμενους τρόπους, την έχω χάσει. Ξενέρωσε δηλαδή και με το δίκιο της. Ηρθαμε πολλές φορές κοντά αλλά πάλι εμφανίστηκε το άγχος και δεν μπόρεσα να της εκφράσω εμπράκτως πώς ένιωθα. Γι αυτήν την κοπέλα αισθάνομαι πολλά και δε θέλω να την χάσω για κάτι που διστάζω να κάνω. Εχουμε τυπικές σχέσεις πλέον αλλά δε νομίζω πως δε νιώθει τίποτα για μένα. Σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος για να την κερδίσω και πάλι είναι να είμαι ειλικρινής και να της πω όλη την αλήθεια. Σκέφτομαι όμως το πως θα το πάρει...''κάποιος σ αυτήν την ηλικία χωρίς τις βασικές εμπειρίες??...''. Φοβάμαι μην εξευτελιστώ, ότι θα με πάρει στο ψιλό και θα ξενερώσει περισσότερο. Και πάλι αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα καταλάβαινε την απειρία μου. Θέλω να της πω όλη την αλήθεια, να είμαστε μαζί και να ζήσουμε όσα είχαμε φανταστεί στην αρχή. Φοβάμαι όμως την αντίδρασή της...Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας παιδιά...Ευχαριστώ!

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε διαφημίσεις στο blog σας

Δωρεάν Καταχώρηση blog. Δ
ωρεάν καταχώρηση site και ιστοσελίδας.
Όλα τα Ελληνικά blogs είναι εδώ. Καταχώρησε δωρεάν το δικό σου blog.
Βρες όλα τα ελληνικά blogs, καθώς και blogs μαγειρικης, blogs ενημέρωσης , blogs ομορφιας, blogs μοδας , blogs ειδησεων, blogs Ελλάδα , blogs sites , blogs blogspots , blogs εβρου , blogs wordpress
κουίζ προσωπικότητας