Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Macadamia Natural Oil

Σύνδεσμος BLOGhttp://macadamia-natural-oil.blogspot.com/


Περιγραφή BLOG :
Αιώνες τώρα,αλχημιστές και θεραπευτές σε όλο τον κόσμο έχουν στραφεί στα πλούσια αποθέματα της φύσης για τις ιαματικές τους δυνάμεις.Με το έλαιο από τον καρπό του Macadamia που το βρίσκουμε σε όλο τον Ν.Ειρηνικό και τους μοναδικούς σπάνιους σπόρους Argan της περιοχής Berber της Β.Αφρικής,η φύση μας έχει χαρίσει κάποια απο τα πιο ευεργετικά της στοιχεία για υγειές δέρμα και μαλλί.
Τα προιόντα του Macadamia Natural Oil συνδυάζουν τα έλαια αυτών των καρπών με υψηλή θρεπτική αξία μαζί με ιδιαίτερα χαρμάνια από τα πιο θρεπτικά βότανα της φύσης για να παρασκευαστεί το κορυφαίο προιόν στην αναζωογόνηση και συντήρηση της τρίχας.

1 comments:

Δέσποινα είπε...

Χρησιμοποίησα το Macadamia oil και την μάσκα.Επειδή τα μαλλιά μου είναι τρομερά ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα ( ξανθό χρώμα με ανταύγιες αλεπάλληλες) ήμουν υποψιασμένη αρνητικά στο να τα χρησιμοποιήσω. Πραγματικά χρησιμοποίησα αρχικά τα λαδάκι μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλιά. Η ποσότητα που έβαλα αρχικά ήταν μικρή γιατί φοβήθηκα μην λαδώσουν. Εντύπωση μου έκανε ότι ενώ το έβαλα στα χέρια μου για να το απλώσω δεν λάδωσα καθόλου. Στεγνώνοντάς τα διαπιστωσα ότι είναι απαλά και πολύ ζωντανά....!!! Την επόμενη φορά χρησιμοποίησα την μάσκα και μετά έβαλα μεγαλύτερη ποσότητα απο το λαδάκι σε όλα μου τα μαλλιά. Τα έκανα ένα ωραίο μασαζάκι και τα φόρμαρα. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Καταπληκτικά μαλλιά που λάμπουν, γεμάτα υγεία και χωρίς αφυδάτωση. Έτσι πλέον άφοβα προσθέτω μέσα στη βαφή των μαλλιων μου λαδάκι, έπειτα χρησιμοποιώ την μάσκα και μετά φορμάρω με λαδάκι. Όχι μόνο δεν λαδώνουν τα μαλλιά αλλά και ενδιάμεσα όταν θέλω απλά να ανανεώσω το πιστολάκι και να τα ξαναζωντανέψω χρησιμοποιώ ξανά σε στεγνό μαλλί το λαδάκι. Εγώ προσωπικά το μόνο που έχω να πω γιαυτά τα προϊόντα είναι ότι κάνουν θαύματα ειδικά σε τόσο ταλαιπωρημένα μαλλιά σαν τα δικά μου.!!!

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε διαφημίσεις στο blog σας

Δωρεάν Καταχώρηση blog. Δ
ωρεάν καταχώρηση site και ιστοσελίδας.
Όλα τα Ελληνικά blogs είναι εδώ. Καταχώρησε δωρεάν το δικό σου blog.
Βρες όλα τα ελληνικά blogs, καθώς και blogs μαγειρικης, blogs ενημέρωσης , blogs ομορφιας, blogs μοδας , blogs ειδησεων, blogs Ελλάδα , blogs sites , blogs blogspots , blogs εβρου , blogs wordpress
κουίζ προσωπικότητας