Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το blog : Athens TV Channels

Σύνδεσμος BLOGAthens TV Channels


Περιγραφή BLOG :
Βάζουμε στο επίκεντρο τα αθηναiκα κανάλια από κάθε πλευρά όπως φαινεται ακόμα και απο μια γρήγορη περιήγηση στις λειτουργίες του blog .
Εκτός από μια ενημερωμένη λίστα των ιντερνετικών διευθύνσεων για άμεση και έγκυρη ενημέρωση απ ευθείας από της πηγές τον καναλιών είναι ευδιάκριτη μια λίστα με live αναμετάδοση τους από το net για τους φίλους που δεν ζουν στην αθήνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα παρακαλουθούν αναλογικά η ψηφιακά .
Ενα διάγραμμα με τις αναλογικές και ψηφιακές εκπομπές από πάρνηθα αιγινα και υμηττό που θα ενημερώνεται άμεσα για κάθε αλλαγή πάντα και με την δικιά σας βοήθεια ειδικά σε αυτό το μεταβατικό στάδιο μεταξυ ψηφιακής και αναλογικής εκπομπής θα μας κρατά ενήμερους.
Τέλος με συνεχή ενημέρωση και άμεση συλλογή πληροφοριών και απόψεων σε καθημερινή βάση ολοκληρώνει την προσπάθεια μας για κάτι διαφορετικό δυνατό και νέο .
Σελίδα του blog στο facebook :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε διαφημίσεις στο blog σας

Δωρεάν Καταχώρηση blog. Δ
ωρεάν καταχώρηση site και ιστοσελίδας.
Όλα τα Ελληνικά blogs είναι εδώ. Καταχώρησε δωρεάν το δικό σου blog.
Βρες όλα τα ελληνικά blogs, καθώς και blogs μαγειρικης, blogs ενημέρωσης , blogs ομορφιας, blogs μοδας , blogs ειδησεων, blogs Ελλάδα , blogs sites , blogs blogspots , blogs εβρου , blogs wordpress
κουίζ προσωπικότητας